bedrijf: jubileum of verhuizing

Een jubileum of een verhuizing van je bedrijf is een mooi moment om het bedrijf vast te laten leggen.

cover1

In deze periode kan ik je bedrijf documenteren. Met oog voor detail leg ik vast wat jouw bedrijf voor je betekent en wat het zo uniek maakt. Welke mensen werken er, wat zijn de dagelijkse rituelen? Het gebouw met die mooie lichtinval ’s middags om 5 uur, de gezamenlijke lunch, de mooie producten die je maakt. Alles wat met de identiteit van je bedrijf te maken heeft en wat je niet wilt vergeten.

nostalgia-bedrijsbeeindigingx2


Maar ik kan ook in een aantal fotografie-workshops het personeel zelf hun bedrijf laten fotograferen. Zo vang je meerdere vliegen in 1 klap: het personeel krijgt meer binding met het bedrijf, leert anders naar zijn omgeving kijken, leert fotograferen en je houdt er een mooie serie aan over!


Van de reportage kan ik een boek maken, eventueel gecombineerd met beelden uit je eigen archief, dat je vervolgens aan al je personeelsleden en relaties kunt geven.


Ik kan ook de herinneringen meenemen naar het nieuwe gebouw, door de foto’s bijvoorbeeld levensgroot op deuren te printen, zoals ik bij Mytylschool Drostenburg heb gedaan, of op een muur.


Wil je meer reportages zien die ik bij bedrijven heb gemaakt, of wil je eens overleggen over wat ik voor je zou kunnen betekenen? Stuur me een berichtje via de contactpagina.