verzamelhuis-fotoboek

nostalgianu-boekeline_yw_dsc6033

boekeline_yw_dsc6042

Op een dag reed ik met Eline naar Emmen, naar het huis van haar moeder. Zij was een week geleden overleden en Eline wilde graag dat ik het huis zou fotograferen.
Het was zo’n bijzondere dag; ik heb Eline en haar moeder beter leren kennen door minutieus het huis en alle verzamelingen te fotograferen en door de verhalen die Eline vertelde.

eline_yw_dsc3161

Vervolgens heb ik er een boek van 200 pagina’s van gemaakt. Het mooie van foto’s in een boek laten afdrukken is, dat je veel meer ziet dan op een scherm. Het bladeren geeft de fysieke rust die je nodig hebt om de details te bekijken en in het verhaal mee te worden genomen.

nostalgianu-boekeline_yw_dsc6045

nostalgianu-boekeline_yw_dsc6039

eline_yw_dsc3407

Ik krijg geregeld appjes van Eline dat ze zoveel goeie reacties krijgt op het boek. Voor haar is het ook een aanleiding om over haar moeder te praten zonder dat ze zich opgelaten voelt. En ze heeft laatst moeiteloos spullen kunnen wegdoen, omdat ze het boek nu heeft. Een mooier compliment kan ik niet bedenken.

nostalgianu-boek-eline

eline_yw_dsc3418

nostalgia | bewerkte herinneringen

nostalgianu-boekeline_yw_dsc6057

eline_yw_dsc3228

nostalgianu-boekeline_yw_dsc6036Wil je ook een mooie reportage van je (ouderlijk) huis? Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken.

boekeline_yw_dsc6068